Handboek Communities – Erwin Blom

handboek-communities_martijnstaal‘Uiteindelijk zullen consumenten bedrijven links laten liggen die niet op social media inspelen’. Met dit citaat en met een uitgebreid schriftelijk interview heb ik bijgedragen aan het “Handboek Communities – de kracht van sociale netwerken‘ van Erwin Blom,  een bekende social media expert. Het is fascinerend om te zien hoe hij ervoor zorgde dat dit boek, dat nog niet eens verkrijgbaar is, met alleen al reserveringen in de top 10 is verschenen!

Handboek communities

Managementboek.nl zegt het volgende over het boek:

Wie op internet een rol van betekenis wil spelen, stelt het publiek centraal. Het deelnemen aan communities en social media is voor steeds grotere groepen mensen een dagelijks terugkerend fenomeen. Bloggen, hyven en twitteren zijn werkwoorden geworden. Bedrijven, verenigingen, belangenorganisaties en overheidsinstellingen zien nog lang niet altijd het enorme potentieel van online communities en de positieve effecten die ze met het creëren van een community kunnen bereiken.

De eerste hoofdstukken zijn online te lezen.

Aan het boek hebben meer dan 100 mensen meegewerkt, waaronder ondergetekende. Te downloaden als PDF via Interview Martijn Staal Handboek communities.

Hoewel niet alle interviews het boek haalden, publiceert Erwin dagelijks een compleet interviewverslag waardoor je alsnog de hele interviews kunt doornemen. Dit zijn de interviews die tot nu toe verschenen:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!