Co-Creatie Event 2010 op 29 september – zorg dat je erbij bent

Nog even, en dan is het weer zover: het Co-Creation Event 2010 vindt dit jaar plaats op 29 september op de HTC Campus in Eindhoven. Na de inspirerende presentaties van vorig jaar en er in de tussentijd veel nieuwe co-creatie initiatieven in Nederland zijn opgestart, belooft dit jaar weer een mooi event te worden.

Dit jaar is het thema het professionaliseren van co-creatie. Veel organisaties stoeien met co-creatie, en experimenteren erop los. Maar welke doelstellingen moet je nu echt nastreven? En hoe kun je je interne organisatie hierin meekrijgen? En in welke soort situaties kun je nu welke soort co-creatie toepassingen inzetten? En wanneer moet je dit vooral niet doen?

Antwoorden op deze vragen kun je tijdens het event op donderdag 29 september verwachten, met grote internationale en nationale namen op het gebied van co-creatie. Met onder andere:

- Nick Coates, Research directeur van het co-creatie bureau Promise
-
Rene Jansen, oprichter van social media platform Winkwaves
- Veel workshops van co-creatie ervaringsdeskundigen uit diverse sectoren, waaronder Achmea, Ambtenaar 2.0 en Philips
- Co-creatie strategieën, toepassingen en business modellen van o.a. Board of Innovation, TNO en Syntens

Kortom: een must voor iedereen die met co-creatie bezig is of bezig wilt gaan. Het event vindt op 29 september plaats van 9 tot 17.45 uur op de High Tech Campus in Eindhoven.
Schrijf je vandaag nog in of bezoek de Co-Creation Event website voor details!

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Co-Creatie Event 2010 op 29 september – zorg dat je erbij bent”

  1. [...] Afgelopen woensdag vond zoals aangekondigd het Co-Creation Event 2010 plaats, wat ik vanuit TNO samen met Capgemini, Redesignme, Syntens, [...]

Leave a Reply

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!