Nieuwe baan bij Search Factory

Het hing al enkele weken in de lucht, maar is er nu dan toch van gekomen. En eindelijk kan ik het jullie vertellen: per 1 november start ik met een nieuwe uitdaging: ik ga werken als Online Marketing Consultant bij Search Factory en ga verder met het webshopavontuur.

In 2005 (5,5 jaar geleden alweer?! :) ) begon ik een afstudeeropdracht bij TNO, waarna ik startte als consultant en onderzoeker op het gebied van de business en marketing van nieuwe media. In die 5,5 jaar heb ik enorm veel opgestoken. Inhoudelijk heb ik bij heel veel verschillende soorten klanten en sectoren een kijkje in de keuken mogen nemen, en een keuze mogen maken uit de meest interessante innovatieprojecten. Een ware snoepwinkel eigenlijk. Dat ik daarbij het co-creatie onderwerp goed op de kaart binnen en buiten TNO kon zetten, maakte het werk erg interessant. Samen met de fijne collega’s, de goede informele sfeer en de vele ontwikkelmogelijkheden zorgden deze ervoor dat ik het erg naar mijn zin heb gehad. 

Maar tegelijkertijd was ik de afgelopen tijd ook op zoek naar een manier om het advies wat ik aan klanten uitbracht ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Nu was ik al eerder dit jaar, uit frustratie dat ik geen mooie tas voor mijn laptop kon vinden, een webwinkel gestart in luxe laptoptassen. Dit heeft me doen besluiten dat ik graag met internet bezig wil zijn, hier graag organisaties over adviseer (en dit advies ook uitvoer) en ik dit ook graag met collega’s doe die hier ook 100% enthousiast van zijn. Via via kwam ik in contact met  Search Factory, een online marketingbureau dat mooie klanten zoals Hi, D-Reizen.nl en Kleertjes.com adviseert over de inzet van onder andere zoekmachine marketing en -optimalisatie, webstatistieken en affiliate marketing. Na enkele gesprekken en een paar dagen was alles rond.

Ik heb er erg veel zin in, al zal ik mijn (ex-)collega’s natuurlijk missen. Vanaf 1 november ben ik bereikbaar via martijnstaal [ a t ] gmail.com en mijn nieuwe nummer 06 1056 8807.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Nieuwe baan bij Search Factory”

  1. Arnout zegt:

    Het ga je goed jongen! Heel veel succes en plezier.
    Was mooi om met je te hebben gewerkt, en gelukkig zal je niet in anonimiteit verdwijnen dus we blijven elkaar vinden ;-) .

  2. He Arnout, vond het afgelopen jaar ook er leuk. Dat vinden gaat wel goed komen :D

  3. Frank zegt:

    Mooie en logische stap Martijn! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe job en geniet van je nieuwe uitdagingen. We houden contact!

Leave a Reply

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!