Over Martijn Staal

Martijn Staal is Client Service Manager & Online Strateeg bij Oogst (voorheen Search Factory) en actief blogger op onder andere Marketingfacts. Als consultant adviseert hij organisaties over de optimale inzet van online marketingkanalen. Hij zorgt ervoor dat vanuit marketingdoelstellingen  succesvolle online strategieën worden ontwikkeld én uitgevoerd. Zoekmachine advertenties (SEA) en Analytics vormen zijn kernexpertise, aangevuld met affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Via zijn weblog houdt hij geïnteresseerden op de hoogte van de business van online marketing.

Martijn Staal (1983) is afgestudeerd in Bedrijfskundige Informatica aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens zijn afstuderen deed hij onderzoek bij TNO Informatie- en Communicatietechnologie naar de toekomst van de Nederlandse aanbiedersmarkt voor digitale televisie tot en met 2008. Van 2005 tot en met 2010 werkte hij als inhoudelijk consultant bij TNO Informatie- en Communicatietechnologie.

Martijn schrijft regelmatig op Marketingfacts.nl, weblog over interactieve marketing, en hij presenteert graag op seminars en congressen.

Sinds 2005 heeft Martijn onder andere gewerkt aan projecten voor KPN, OHRA, Deloitte, Europese Commissie,  Nederlandse Uitgeversbond, Bond van Adverteerders en Centrum voor Merk en Communicatie.

Martijn Staal is te bereiken via martijnstaal [at] gmail.com , 06-1056 8807, het contactformulier, via Twitter en via Linkedin

Andere bezoekers zochten op:

Leave a Reply

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!